Flishugning har vi mange års erfaring indenfor

Er du på udkig efter et professionelt firma, som tilbyder flishugning? Så er du kommet til det rette sted. Lige her hos Svanninge Skovservice A/S udføres hugning af flis for både privat- og erhvervskunder. Vi står til rådighed i Faaborg, Svendborg samt over resten af Fyn og på Langeland.

Flis er i mange år blevet betragtet som værende et restprodukt, men er i dag også en vigtig ressource – både for skovejere og de mange varmeværker, som udnytter flisen. Mange varmeværker har i dag erstattet olie og kul med forbrænding af flis, da det er en mere bæredygtig ressource.

Vi tilbyder professionel flishugning for alle slags kunder, der har brug for hjælp.

Vi kan desuden hjælpe med at sælge din flis.

Kontakt os i dag for at høre mere

Skal vi udføre flishugning hos dig til en god pris? Så er du velkommen til at ringe eller skrive til os allerede i dag. Vi står klar til at varetage enhver opgave på området hos alle slags kunder.

Du kan ringe til os på telefon 62 61 99 89 eller skrive en e-mail til jef@svanningeskovservice.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.

Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du altid velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Følg med på Facebook

footer-firma

​Svanninge Skovservice A/S​

Nyborgvej 107, 5600 Faaborg

CVR: 27908578

footer-kontakt

​Kontakt os​

footer-fb

​​Følg os

Følg med i vores hverdag på

vores Facebook​