Skoventreprenør med mange års erfaring i branchen

Hos Svanninge Skovservice A/S finder du en professionel skoventreprenør med mange års erfaring i branchen. Vi kan tilbyde et hav af forskellige ydelser for både private kunder og erhvervskunder. Vi dækker primært Faaborg og Svendborg, men kommer også gerne over resten af Fyn og på Langeland.

Vi er en professionel virksomhed, som har eksisteret siden 1945. Dengang blev virksomheden stiftet af Torben Banke, som ansatte Peder Frederiksens farfar tilbage i 1950’erne. Siden 1986 har virksomheden været ejet af Peder Frederiksen, som i dag deler virksomheden med sine sønner.

Der er således tale om en virksomhed med mange år på bagen, og vi er stolte af at viderebringe de gamle og stolte traditioner.

Professionel skoventreprenør med brede kompetencer

Kontakt os, hvis du mangler hjælp til en opgave i din skov.​

Vi er en professionel og pålidelig samarbejdspartner, som overholder alle aftaler. Vi lægger en ære i vores arbejde, og derfor kan vi sikre dig et veludført stykke arbejde af høj kvalitet, hver gang vi hjælper dig. Du kan med andre ord trygt få professionel hjælp af vores skoventreprenør.

Kontakt os for at høre nærmere

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vores skoventreprenør kan gøre for dig? Så er du velkommen til at ringe eller skrive til os med det samme. Vi tager altid gerne en uforpligtende snak med enhver kunde.

For flere oplysninger og et godt tilbud kontakt os på telefon 62 61 99 89 eller på e-mail jef@svanningeskovservice.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du altid velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Følg med på Facebook

footer-firma

​Svanninge Skovservice A/S​

Nyborgvej 107, 5600 Faaborg

CVR: 27908578

footer-kontakt

​Kontakt os​

footer-fb

​​Følg os

Følg med i vores hverdag på

vores Facebook​