Rodfræsning udført af professionel skoventreprenør

Har du en rodfræsningsopgave, du mangler hjælp til? Så er du kommet til den helt rigtige side. Lige her hos Svanninge Skovservice A/S står vi klar til at udføre professionel rodfræsning, som effektivt fjerner roden. Vi står til rådighed i Faaborg, Svendborg samt over resten af Fyn og på Langeland.

Rodfræsning dækker over opgaven at fjerne rødder og stubbe efter træfældning. Når et træ er blevet fældet, er der typisk en træstub og rødder tilbage, som de fleste gerne vil have fjernet. Vi tilbyder professionel fræsning af rødder lige efter dine ønsker, så tøv aldrig med at kontakte os for hjælp.

Vi har maskiner til at varetage enhver form for rodfræsning

Hvis du har en rodfræsningsopgave, har vi maskinerne klar til at varetage opgaven for dig. Vi har en Ahwi Rf 800-2000 til rådighed, der fræser ned til 25-30 cm. Derudover tilbyder vi stubfræsning med en Ahwi stødfræser. Vi kan med andre ord varetage både simple og mere komplicerede former for rodfræsning hos både private kunder og erhvervskunder.​​

Vi garanterer alle vores kunder konkurrencedygtige priser, uanset hvad opgaven lyder på. Derudover kan du være sikker på, at vi altid leverer veludførte resultater af høj kvalitet. Vi kommer til den aftalte tid, og vi rydder altid gerne op efter os selv, når opgaven er løst.

Kontakt os gerne for flere oplysninger

Skal vi udføre rodfræsning hos dig? Så er du velkommen til at ringe eller skrive til os allerede i dag. Vi står klar til at varetage enhver opgave på området samt give en konkret pris, hvis du ønsker det.

Du kan kontakte os på telefon 62 61 99 89 eller på e-mail jef@svanningeskovservice.dk, så vender vi tilbage snarest muligt.​

Hvordan kan vi hjælpe?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du altid velkommen til at kontakte os.

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Følg med på Facebook

footer-firma

​Svanninge Skovservice A/S​

Nyborgvej 107, 5600 Faaborg

CVR: 27908578

footer-kontakt

​Kontakt os​

footer-fb

​​Følg os

Følg med i vores hverdag på

vores Facebook​